Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Ebony Lichtbeige 25x60cm


Een Pakket: 1,5m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Licht Beige Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestreept, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 25x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Nit Gekalibreerd Product: Wandtegels

€ 45,20* per Pakket

Inhoud: 1.5 Vierkante meters (€ 30,13* / 1 m²)
Productnummer: HT88383

Op voorraad

Niet langer beschikbaar

Lichte wandtegels hoeven niet saai te zijn. Ebony wandtegels in de kleur lichtbeige bewijzen dit. Ze meten 25 x 60 cm en hebben een aangenaam glanzend oppervlak. Met deze tegels oogt de kamer prettig licht en ruim. Afhankelijk van de invloed van het licht glinstert er een licht patroon op de tegels doordat ze een gestreepte structuur hebben. Ze zijn niet gekalibreerd en hebben een dikte van 10 mm.

De wandtegels zijn een optimale versiering voor de keuken of de badkamer. Het product is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De ebbenhouten tegels kunnen goed worden gebruikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Het is een pakket van het product.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.