Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Fashion De Uk Fr Se Dk Nl Itcor Kleurrijk 25x75cm


Een Pakket: 1,125m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Kleurrijk Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 25x75cm Dikte: 9,2mm Eigenschap: Gerectificeerd, Geglazuurd, Dekorfliese Product: Wandtegels

€ 61,50* per Pakket

Inhoud: 1.125 Vierkante meters (€ 54,67* / 1 m²)
Productnummer: HT88733

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Kleurrijk
Product Aantal
Pakketjes
1.125

De rechthoekige badkamertegels Fashion Decor Bunt brengen een frisse wind in elke badkamer, of ze nu als geaccentueerde strepen worden bevestigd of worden gebruikt om een hele muur te decoreren. Deze badkamertegels zijn verkrijgbaar in twee variaties: één in kleur, met een golvend patroon en één in beige. De kleurrijke wandtegel is erg sfeervol met de kleuren blauw, grijs, antraciet, zand, wit en beige. Deze zijn heel goed te combineren met de beige tegels.

De Fashion wandtegel is gemaakt van mat keramiek, waardoor hij discreet op de achtergrond blijft en niet opdringerig is. De tegel is 9,2 mm dik en meet 25 x 75 cm. Dit is een gekalibreerde tegel, dus ze zijn consistent in hun metingen. Er zijn verschillende legmogelijkheden. Afhankelijk van de legrichting kunnen verschillende effecten worden bereikt. De golvende badkamertegels kunnen in de lengterichting worden gelegd en kunnen worden gebruikt om een rand te creëren die de badkamer een eigen ruimtelijkheid geeft. In grote badkamers kunnen de tegels ook horizontaal gelegd worden, waardoor het idee ontstaat van een waterval aan de muur. De badkamertegels zijn rechthoekig en maken smalle ruimtes breder wanneer ze overdwars worden gelegd. Verticaal leggen kan lage kamers uitrekken. Afhankelijk van de legtechniek is de fashion wandtegel geschikt voor elke badkamer. Er zijn geen grenzen aan individuele designwensen om de badkamer een moderne uitstraling te geven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.