Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Flores Grijs Gemarmerd 30x60cm


Een Pakket: 1,44m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Keramiek Optic: Marmerlook Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 41,90* per Pakket

Inhoud: 1.44 Vierkante meters (€ 29,10* / 1 m²)
Productnummer: TG19310

Op voorraad

Niet langer beschikbaar

De kamer is optisch geaccentueerd met de gemarmerde wandtegels in elegant grijs. Het glanzende oppervlak van de klassieke tegels oogt tijdloos en weerspiegelt modern woon-chic. De grijs gemarmerde structuur geeft de wandtegels hun heel bijzondere karakter. De decoratieve wandtegel is geschikt voor de badkamer, woonkamer of keuken.

De hoogwaardige verwerking en de onderhoudsvriendelijke oppervlaktestructuur beloven een lange levensduur. Door de klassieke vormgeving kan de wandtegel perfect worden afgestemd op het interieur en ontstaat er een harmonieus totaalbeeld in het woongedeelte. De gekalibreerde tegel kan volgens individuele ideeën worden gesneden. Als elegant hoogtepunt verfijnt de tegel de badkamer, de entree en de keuken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.