Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Frida Beige Glanzend 25x75cm


Een Pakket: 1,125m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 25x75cm Dikte: 9,2mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 26,90* per Pakket

Inhoud: 1.125 Vierkante meters (€ 23,91* / 1 m²)
Productnummer: HT88736

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Product Aantal
Pakketjes
1.125
De Frida wandtegels geven je kamers een eenvoudige maar toch sfeervolle uitstraling. Ze zijn bijzonder geschikt als badkamertegels.

Voor de verwerking en vervaardiging van de wandtegels wordt voortreffelijk keramiek gebruikt. Zonder uitzondering werden de keramische platen machinaal bewerkt en gesneden. Het formaat werd rechthoekig gehouden. De randen van de tegels zijn gerectificeerd. Dit betekent het bewerken van de randen die overeenkomen met een uniforme hoek van 90°. Het oppervlak is daardoor glad en glanzend. De kleur is beige en heeft natuurlijke gradiënten die iets lichter of donkerder kunnen zijn. De verlopen zijn zacht en vormen daardoor geen stevig contrast waardoor het kleurverschil nauwelijks waarneembaar is.

De lichte toon is ideaal voor lichte of lichtovergoten kamers. De panelen zijn daarom bij uitstek geschikt als badkamertegels. Door de geringe dikte zijn de panelen alleen geschikt als wandtegel en niet geschikt voor gebruik als vloertegel. De panelen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Behalve als badkamertegels kunnen ze ook gebruikt worden als wandtegels voor terrassen of balkons. Kamers kunnen er mee verfijnd worden, zoals de keuken. De tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Omdat keramiek weinig water opneemt, kunnen de platen met een vochtige doek worden afgeveegd en zonder beschadiging worden behandeld met geschikte reinigingsmiddelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.