Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Gestreept Wit Mat 20x60cm


Een Pakket: 0,96m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Steengoed Optic: Streep Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 20x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels Gewicht: 18,7 kg

€ 34,90* per Pakket

Inhoud: 0.96 Vierkante meters (€ 36,35* / 1 m²)
Productnummer: LZ69309

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal
Pakketjes
0.96

Deze klassieke wandtegels van 20 x 60 centimeter zijn verkrijgbaar in het wit. Door het matte en geribbelde oppervlak schitteren deze wandtegels in vele tinten wit op de muur. Met een dikte van tien millimeter kunnen deze tegels direct op de muur of op andere tegels worden gelegd.

Het formaat van 20 x 60 centimeter is ideaal voor grote oppervlakken. De oppervlakken zijn in een mum van tijd betegeld en zorgen voor een huiselijke sfeer. Met één pakket kan bijna 0,96 vierkante meter muur worden verfraaid.

De fijne wandtegels zijn niet gekalibreerd verwerkt. Het hoogwaardige materiaal is onderhoudsvriendelijk. Met een zachte doek zijn de tegeloppervlakken na een lichte vervuiling in een mum van tijd weer stralend wit. Deze glinsterende witte wandtegels zijn een geweldige keuze voor veel delen van het huis. De badkamer, keuken en feestruimte en de ruimte rond de open haard krijgen een unieke uitstraling.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.