Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Meyrin Zand 30x60cm


Een Pakket: 1,80m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Zand Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1.26 Vierkante meters (€ 30,87* / 1 m²)
Productnummer: ZF55076

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Zand
Product Aantal
Pakketjes
1.26

Grote formaten en een lichte uitstraling zijn de eerste indrukken van de Meyrin wandtegels in de kleur zand. Deze steengoed tegels voor edele wandbekleding zijn visueel zeer aantrekkelijk en de gewenste elegantie wordt gecreëerd in het oppervlak. Wandtegels zoals dit model zorgen voor een magische en elegante uitstraling in veel woonruimtes en kamers. Deze tegels zijn zeer overtuigend in hun visuele effect en het leggen ervan is zeer efficiënt en eenvoudig met deze formaten. Wandtegels van deze kwaliteit zijn populaire producten die tegenwoordig in veel kamers de nodige sfeer scheppen. Het is gewoon elegant om glanzende wanden aan te bieden die dit product populair maken en een speciale smaak bewijzen.

Met de Meyrin wandtegels worden zeer goede, elegante oppervlakken gecreëerd, die door de lichte kleurstelling kamers een zeer exclusieve uitstraling geven. Het is een wandbekleding voor veel denkbare ruimtes. Of het nu in de commerciële of particuliere sector is, deze tegels zijn populair en trendy. Deze tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen iets opgeruwd zijn en dit effect wordt zichtbaar bij het leggen. Een nagenoeg naadloze plaatsing is dan ook denkbaar en dit vormt de optimale ondergrond voor deze formaten. Het hoogwaardige en robuuste oppervlak is mat. Deze look oogt classy en de lichte kleurstelling zorgt voor vriendelijke impressies. Deze steengoed wandtegels met de aanduiding Meyrin zijn effectief als visueel aantrekkelijke wandbekleding.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.