Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Ronisa Bruin Glanzend Gestreept 30x60cm


Een Pakket: 1,44m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Bruin Materiaal: Steengoed Optic: Streep Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestreept Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Gekalibreerd Product: Wandtegels

€ 40,80* per Pakket

Inhoud: 1.44 Vierkante meters (€ 28,33* / 1 m²)
Productnummer: HT99176

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Pakketjes
1.44

De wandtegel met de mooie naam Ronisa tovert een huiselijke sfeer in alle kamers, doordat het bruin gestreepte dessin een fijne glans biedt. De donkere toon van de wandtegels laat zich perfect combineren met vele andere kleuren in de ruimte. De tegels zijn allemaal gekalibreerd.

Acht tegels van 30 x 60 centimeter zijn voldoende voor zo'n 1,5 vierkante meter wand. Met een dikte van 10 millimeter zorgen deze wandtegels ook voor een betere isolatie van alle moderne wanden. De robuuste wandtegels zijn onderhoudsvriendelijk. Een zachte doek verwijdert stof in een mum van tijd. De duurzame tegel benadrukt elke gezellige inrichtingsstijl in het woongedeelte of in de feestzaal van het huis.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.