Ga naar hoofdinhoud

Zelfklevende Glasmozaïek Zwart Uni


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 5mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,77 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 72,22* / 1 m²)
Productnummer: TM33431

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De tegels waaruit het elegante glasmozaïek Batman in zwarte uni is gevormd, zijn een aantrekkelijke blikvanger op zelfklevende matten en in woonruimtes binnenshuis. De eenvoudige en ongecompliceerde elegantie en het strakke design van het monochrome en structuurloze zwart of wit glas maken het zelfklevende glasmozaïek Batman tot een overtuigend designhighlight. Het glas zorgt echter niet alleen voor een mooie esthetiek, maar is dankzij het gladde oppervlak ook bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Het grootste en belangrijkste praktische voordeel is echter de eenvoudige manier van leggen. Zonder veel moeite worden de tegelmatten eenvoudig volgens het populaire doe-het-zelf principe op de gewenste wandoppervlakken gelijmd. Zonder extra lijm en zonder stof of vuil te creëren, verandert het zelfklevende Batman-glasmozaïek de geselecteerde binnenruimtes van uw huis in decoratieve woonruimtes. Alle massieve en gladde wandoppervlakken kunnen worden beplakt, b.v. Als kunststof, hout, metaal of soortgelijke materialen. Het zelfklevende glasmozaïek is niet geschikt om over vloeren te plakken of te verlijmen in natte of buitenruimtes. Profiteer van de voordelen die het decoratieve en zelfklevende glasmozaïek Batman u biedt en geniet van de fascinerende esthetiek van een modern leefruimtedesign.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.