Ga naar hoofdinhoud

Zwembad Mozaïek Seehorse Geplakt Op Papier


Breed: 43cm Een Pakket: 0,47m² Formaat: Rechthoekig Hoogte: 110 cm Kleur: Blauw Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Dikte: 4mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 3,9 kg Aantal Stukken: 1

€ 38,50* per Pakket

Inhoud: 0.47 Vierkante meters (€ 81,91* / 1 m²)
Productnummer: TM34526

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Pakketjes
0.47
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dit mozaïek in lichtblauw met gele zeepaardjes is een prachtig detail voor binnen en buiten, maar ook voor natte ruimtes. Het gebruikte en zeer robuuste glas maakt het mogelijk dat dit mozaïek ook gebruikt kan worden in zwemruimtes zoals een zwembad of zelfs zwembaden. De verschillende tinten blauw die op elkaar zijn aangepast en de matte uitstraling laten het gedetailleerde werk zien.

Het mozaïek is rechthoekig. De slijtgroep 4, waartoe dit mozaïek behoort, zegt dat het zeer robuust is. Bovendien is het vorstbestendig of vorstbestendig. Door de slijtgroep 4 kan dit mozaïek in bijzonder zwaarbelaste ruimtes worden gebruikt. Het mozaïek met een mengelmoes van verschillende tinten blauw en een geel zeepaardje is op papier gelijmd.

Al met al, als je op zoek bent naar iets duurzaams voor binnen, buiten en natte ruimtes, dan is dit mozaïek met prachtig afgewerkte details iets voor jou. Met dit mozaïek kun je niet fout gaan, omdat je het zowel op grote schaal als op plaatsen kunt gebruiken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.