Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen tegels in Romeinse associatie

roemischverband titelbild


Romeinse Unie | Op veeleisende wijze natuursteentegels en terrasplaten leggen

Met een combinatie van verschillende kleuren tuintegels of vloertegels in huis creëer je dessins die je tegelvloer op een bijzonder stijlvolle manier in de verf zetten. Vooral op het gebied van natuursteentegels is de Romeinse Vereniging een legpatroon dat exclusief de bijzondere eigenschappen van de steentegels naar voren brengt. Het geometrische patroon wordt pas op het tweede gezicht aan de kijker onthuld, waardoor dit legpatroon op het eerste gezicht chaotisch en systeemloos lijkt. Romeinse associatie vereist het gebruik van drie of meer tuintegels of terrasplaten van verschillende grootte, die, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, met een systeem worden gelegd.

Combinaties voor leg in de Romeinse Unie

Afhankelijk van het gewenste ontwerp kunnen drie, vier, vijf of meer verschillende natuursteentegels worden gekozen. Hoewel de formaten verschillend moeten zijn, vereist het leggen dat alle vloertegels dezelfde dikte hebben. Vooral op het gebied van de subtiele kleurencombinatie van terrasplaten en tuintegels heeft de Romeinse Vereniging zich gevestigd en onder de indruk van haar individuele uitstraling. De bestelling van natuursteentegels kan direct als offerte voor de Vereniging Romeins worden gedaan, waarbij op elkaar afgestemde tegels in passende maten worden samengesteld en in het pakket worden opgenomen. U begint met het leggen in het midden van de kamer of ruimte en werkt gelijkmatig naar alle vier de zijranden. Het is belangrijk dat u het monster volgt dat als eerste is gelegd en dat u zich houdt aan het geometrische systeem dat u nodig heeft voor deze complexe manier van leggen van tuintegels of terrasplaten. Vooral natuursteentegels komen in dit systeem goed tot hun recht en zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.

Plan het legpatroon | Liever samengestelde pakketten

Bij dit type installatie is het vooral belangrijk dat u de vloertegels in voldoende hoeveelheden in de gewenste afmetingen beschikbaar heeft. Wij raden daarom een pakket aan dat voor u wordt samengesteld en als set wordt aangeboden. Als tuintegels en terrastegels roepen natuursteentegels een charmante sfeer op, vooral als u kiest voor de ogenschijnlijk chaotische, onsystematische plaatsing.