Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen look tegels

Tegels in natuursteenlook

Hoogwaardige tegels, natuursteen look voor binnen en buiten
Porseleinen steengoed is een goed alternatief voor "echte" natuursteentegels, die veel gevoeliger zijn qua eigenschappen en veerkracht. Houd je meer van de charme van natuursteen en wil je je concentreren op robuuste wandtegels of vloertegels, dan is steengoed met natuursteentegellook ideaal.


Natuursteen tegels vs. natuursteen look tegels

Als je waarde hecht aan onderhoudsvriendelijke eigenschappen en een robuust oppervlak, dan zijn tegels met natuursteenlook een goede oplossing voor badkamers, keukens en ook buitenshuis. Vooral vloertegels worden voortdurend blootgesteld aan intensief gebruik en worden betreden met schoenen, pluizige kousen of soms met vuile straatschoenen. Terwijl sommige materialen in natuursteentegels zeer gevoelig reageren op kleine steentjes en deze kunnen krassen, is natuursteentegeloptiek van porcellanato praktisch onverwoestbaar. Natuursteenlook tegels die tegenwoordig geproduceerd worden, verschillen qua design en gevoel in het geheel niet van echte natuursteen. Pas op het tweede gezicht herkent u of de vloertegels natuursteen zijn of modellen met een natuursteentegellook. De natuursteentegellook van porcellanato of keramiek heeft ook prijsvoordelen. U kunt kiezen voor wandtegels en vloertegels in graniet- of zandsteenoptiek, voor marmerdesign of het uitstekende effect van leisteen en uw wanden en vloer duurzaam en voordelig betegelen.


Verschillende afmetingen en uitvoeringen

Natuursteentegels werden vooral herkend door hun grotere vorm, die geen gelijkenis vertoonde met de typische tegels voor badkamers en betegelde spiegels in de keuken. Tegels met natuursteenlook zijn er ook in verschillende maten, waardoor je niet in de eerste plaats naar natuursteentegels hoeft te neigen. Als het gaat om schoonmaken en leggen, scoren tegels die authentiek zijn gemodelleerd naar natuursteen punten en overtuigen ze ook door hun lange levensduur. Tegels met natuursteenlook zijn duidelijk de betere keuze, vooral in ruimtes waar veel wordt gelopen of op vloeren waar met schoenen wordt gelopen. De sterkte van ontwerpen in natuursteen tegeloptiek is lager, waardoor het aanbrengen van vloertegels het vloeroppervlak niet vergroot. Zowel voor de vloer als voor de wand worden vaak tegels met een natuursteen look aangeraden in tegenstelling tot echte natuursteen tegels.

Robuuste en krasvaste kwaliteit is beschikbaar tegen een redelijke prijs en in zo'n groot assortiment dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten met natuursteentegels en uw ontwerp tot leven kunt brengen.