Ga naar hoofdinhoud
Online winkelen in: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | PT | FI | GR | RO | NO | HU | BG | HR | LU

Mozaïektegels overweldigende verscheidenheid

Met meer dan 1700 verschillende mozaïektegels wij kunnen u een overweldigend aanbod bieden Bied een verscheidenheid aan individuele mozaïeken in de kwaliteit van de vakhandel. Naast steengoed geglazuurd, ongeglazuurd, gepolijst, keramiek en glas vindt u bij ons ook natuursteenmozaïeken in verschillende combinaties en materialen zoals marmer, graniet, leisteen, kalksteen, kwartsiet, onyx, kiezelsteen en travertijn.

We sturen u graag Mozaïekpatroon per post, zodat u ter plaatse mozaïektegels kunt kiezen in uw eigen kamers en met de bestaande lichtomstandigheden.

Maak bijvoorbeeld Mozaïektegels met houtlook een natuurlijke sfeer door de bedrieglijk echt ogende houtoppervlaktestructuur.

Niet alle mozaïektegels zijn geschikt voor elk toepassingsgebied. Zo zijn glasmozaïeken ongeschikt voor buitenruimtes zoals balkons of terrassen, terwijl porcellanato mozaïektegels bestand zijn tegen de hoge eisen van het weer (zonlicht, temperatuurschommelingen, vocht, vorstbestendig).

Mozaïektegels in het woongedeelte

Als u uw woonomgeving een bijzonder exotische sfeer wilt geven, dan zijn er talloze vormgevingsmogelijkheden voor u met mozaïektegels zoals glasmozaïek. Deze kleurrijke, glinsterende materialen voor de mozaïektegels kunnen terugkijken op een lange traditie, omdat de Romeinen al wisten hoe ze met mozaïektegels of glasmozaïek woonkamers of badzones een unieke charme konden geven en hoe ze met badkamertegels een adembenemende uitstraling konden geven of woonkamertegels.

Zelfs vandaag de dag hebben mozaïektegels, glasmozaïek, badkamertegels of woonkamertegels niets van hun betoverende schoonheid verloren en zijn er talloze mensen die zich bezighouden met het ontwerpen van woonkamers met de extravagante ornamenten van mozaïektegels , glasmozaïek, badkamertegels of woonkamertegels Beschikbare toepassingen en mozaïektegels verbazen menig kijker.

Badkamertegels, glasmozaïek, mozaïektegels en woonkamertegels - Diverse ontwerpmogelijkheden

Mozaïektegels in vele variaties

Tegenwoordig worden mozaïektegels van verschillende materialen gemaakt.
Het assortiment mozaïektegels loopt van glasmozaïek, natuursteenmozaïek tot marmer- of metaalmozaïek. De toepassingsgebieden voor mozaïektegels zijn heel verschillend. De klassieke variant van mozaïektegels is de integratie van de mozaïekstenen als badkamertegels in de badkamer en natte celruimtes. Zo creëer je een smaakvol design met badkamertegels die persoonlijke smaak en stijl uitstralen.

Sommige kleuren van de mozaïektegels komen bijzonder goed tot hun recht in badkamertegels. Een korenbloemblauwe tint van de badkamertegels creëert een maritieme flair en doet denken aan het geluid van de zee. Als je van de meer exotische badkamertegels houdt, dan moet je voor de mozaïektegels oosterse tinten gebruiken en terugvallen op goud- of oranjekleurige badkamertegels. Door de zeer verschillende opstelling van de afzonderlijke mozaïektegels kan de ruimtelijke uitstraling en sfeer van uw badkamer naar eigen wens worden veranderd. Ook de wanden komen goed tot hun recht met mozaïektegels of glasmozaïek als woonkamertegels.

Als bijzonder hoogtepunt kunt u met de badkamertegels of woonkamertegels figuren of soortgelijke designelementen creëren en zo uw kamers een prachtig visueel accent geven. Mozaïektegels als badkamertegels in het zwembad zorgen ook voor een aanzienlijke verrijking van de kamers. Als je liever iets minimalistischer wilt, dan kun je badkamertegels en woonkamertegels als decoratieve elementen gebruiken.

Badkamertegels of woonkamertegels zijn ideaal als decoratieve randen. Door de individuele samenstelling en vormgeving zijn badkamertegels of woonkamertegels van glasmozaïek een persoonlijk en waardevol one-of-a-kind. Woonkamertegels getuigen van smaak en gevoel voor stijl.

Glasmozaïek - een heel bijzonder materiaal

Badkamertegels of woonkamertegels van glasmozaïek trekken bijzondere aandacht. De lichtgevende en glanzende eigenschappen van het glasmozaïek zijn vooral effectief in lichte ruimtes als badkamertegels of woonkamertegels. Glasmozaïek is ook geschikt als badkamertegels voor doucheruimtes. Glasmozaïek is verkrijgbaar in zowel een matte als een glanzende uitvoering als woonkamertegels. Glasmozaïek zorgt voor prachtige effecten in elke ruimte, ook als woonkamertegel. Of het nu gaat om een glasmozaïek in gestreepte of veelkleurige structuur of om een glasmozaïek met een parelmoer coating, glasmozaïek is een grandioze oppervlaktedecoratie, vooral voor woonkamertegels. Voor de liefhebbers van door luxe verwende mozaïektegels is het assortiment ook uit te breiden met glasmozaïek met goudeffect als woonkamertegels. Glasmozaïek is een hoogwaardig product met een gladde structuur, dat uitstekend geschikt is als badkamertegels of woonkamertegels. De gewenste kleurpigmenten van het glasmozaïek worden gemengd met wat kwartszand en samengesmolten bij 1000 graden Celsius. Zo ontstaat een gekleurd glasmozaïek, dat bij uitstek geschikt is als mozaïektegels zoals badkamertegels of woonkamertegels.

Maar ook als woonkamertegels worden mozaïektegels of glasmozaïek steeds populairder. Er kunnen zoveel designelementen op de vloer of op de muur worden gereproduceerd met mozaïektegels of glasmozaïek, die veel aandacht trekken. Mozaïektegels als woonkamertegels of badkamertegels zijn ook zo populair omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Mozaïektegels kunnen ook prachtig in de ruimte worden geïntegreerd als decoratieve wandbekleding in de vorm van woonkamertegels en badkamertegels.

Selectie van mozaïektegels, glasmozaïek, badkamertegels of wandtegels

Het maakt niet uit of u kiest voor mozaïektegels als glasmozaïek of als badkamer- en woonkamertegels , bij mozaïektegels vind je een eldorado aan vormgevingsmogelijkheden. Glasmozaïek is net zo geschikt als badkamertegels of woonkamertegels en ook mozaïektegels zijn een onmisbaar onderdeel van de keuken geworden. Mozaïektegels zijn een universeel decoratiemateriaal en als glasmozaïek overal toepasbaar, bijvoorbeeld als woonkamertegels.

Woonkamertegels of badkamertegels dekken rondingen of kolommen perfect af. Woonkamertegels en badkamertegels van glasmozaïek kunnen prachtig worden geïntegreerd.