Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels 23x23x8mm Madagascar


Formaat: Vierkant Kleur: Donkergroen, Groen Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30,2x32,7cm Matje: 0,099m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,61 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,00* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 80,00* / 1 m²)
Productnummer: TM35493

Op voorraad

Niet langer beschikbaar

Glasmozaïeken in 8mm mix zijn hoogwaardige glasmozaïek stenen verlijmd op een gaas die een exclusieve uitstraling geven aan uw gevelbekleding. Het afwisselende kleurenspel van de stenen kenmerkt dit glasmozaïek.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.