Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Accra Zwart 3D Rond


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Glas Optic: 3D-Optiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, 3D Tegels / Matten Maat: 31,5x31,5cm Matje: 0,099m² Dikte: 4-6mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,1 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,79* per Vel

Inhoud: 0.099 Vierkante meters (€ 98,89* / 1 m²)
Productnummer: TM34217

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart
Product Aantal
Mat(ten)
0.099
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De glasmozaïek tegels Accra Black 3D Round hebben een glanzend oppervlak en zijn ideaal voor in de badkamer. De mozaïektegels hebben een ronde 3D verhoging die een tegelmat een futuristische uitstraling geeft. De tegels zijn gemaakt van glas en hebben een steenmaat van 25 x 25 mm.

Een mat heeft een oppervlakte van 0,099 m² en een matmaat van 31,5 x 31,5 cm. Door de vierkante matmaat zijn de tegels makkelijk te leggen. Om een optimaal en veerkrachtig resultaat te bereiken dienen de mozaïektegels alsnog door een specialist te worden gelegd. De tegeldikte is 4 tot 6 mm en is voldoende voor gebruik in een badkamer. De mozaïektegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zorgen er zo voor dat mineraal bouwafval wordt gerecycled. Deze recyclingvariant wordt ook wel bouwstofrecycling genoemd en heeft als doel dat een bouwstof hergebruikt kan worden. De Accra-mozaïekserie heeft een elegante en toch futuristische uitstraling.

De mozaïektegels zijn een blikvanger in elke badkamer. Het 3D-oppervlak en de glanzende aspecten van de tegels zetten decoratieve accenten in de vochtige woning. Als u meer informatie wilt over de eigenschappen van de tegels, kunt u met een gerust hart contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en geeft graag informatie over de beschikbaarheid en levertijd van de badkamertegels.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.