Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Houtlook Makarska Bruin Groen


Formaat: Vierkant Kleur: Groen, Bruin Materiaal: Glas Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,64 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 132,22* / 1 m²)
Productnummer: TM34683

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Donkerbruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Het lijkt op hout, maar het is echt glas! We hebben het over de Makarska glasmozaïek tegel. Het is een wandtegel van glas, die een mooie houtlook heeft. De bruin-groene mozaïektegel heeft een divers patroon, zodat het oog altijd iets nieuws ziet.

Het glasmozaïek is 8 mm dik en heeft een vierkant mat formaat. Door de matte vorm is het betegelen van de wanden eenvoudig en gelijkmatig. Het oppervlak van de Makarska wandtegel is glanzend en heeft een gelijkmatige structuur. Hierdoor kan er geen vuil in blijven zitten en is het eenvoudig te verwijderen. Door het patroon zijn niet alle vlekken direct zichtbaar. Je hoeft dus niet altijd meteen een poetslap te pakken. Met de Makarska-mozaïekglastegel kunnen bijvoorbeeld de badkamer en keuken in hun eigen charme worden verpakt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.