Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Barock Ornament Kleurrijk Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart, Blauw, Kleurrijk, Bronzen, Bruin, Beige, Oranje, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,63 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 98,89* / 1 m²)
Productnummer: DS33356

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Kleurrijk
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Een bijzonder opvallende variant van de moderne mozaïektegels is het barokke model van onbreekbaar glas. De exclusieve roodtint en het fijne patroon op de wandtegels toveren in elke ruimte een extravagante sfeer, die altijd voor nieuwe bezienswaardigheden zorgt. Het hoogwaardige glasmozaïek heeft een glanzend oppervlak en is snel gelegd. Ook de modern vormgegeven glasmozaïek tegels in het barokke patroon zijn onderhoudsvriendelijk. Na elke reiniging met een zachte doek zien ze eruit als de eerste dag en zijn daarom het perfecte alternatief voor gevoelig behang dat snel kleur verliest.

Tientallen jaren later zien deze pure glasmozaïektegels er nog net zo uit als de eerste dag. Niet alleen voor liefhebbers van barok zijn ze een goede keuze in alle kamers van het huis. De prachtige barokke mozaïektegels zijn ook perfect te combineren met andere roodtinten. Daarom worden deze delicate barokke patronen op de wandtegels vaak gevonden als aanvulling op rode en donkere vloertegels. Elke muur in huis kan met dit glasmozaïek een hoogtepunt in het interieur worden. De glastegels zijn een goede keuze als wandtegels rond de open haard, in de eetkamer, in de feestzaal en ook in de slaapkamer. Deze wandtegels zijn eenvoudig te plaatsen in nieuwe en oude gebouwen dankzij de moderne gaasstructuur.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.