Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Kristal Brick Zwart


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs, Zwart Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x50mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 31x32,2cm Matje: 0,10m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 3mm Gewicht: 1,74 kg Aantal Stukken: 1

€ 7,90* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 79,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33005m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Het edele, hoogwaardige glasmozaïek in staafformaat kan op vele manieren worden gebruikt voor wandbekleding, als rand of voor het zetten van accenten. Het is verkrijgbaar in frisse, verkwikkende kleurafwerkingen. Het glasmozaïek is door het hygiënische en gemakkelijk te reinigen oppervlak ideaal voor het hele woongedeelte. Het veranderende kleurenspel van de stenen kenmerkt dit glasmozaïek en wordt naast de badkamer ook gebruikt in de sauna, in het zwembad en in de wellnessruimte. Het glasmozaïek in de kleuren zwart, lichtgrijs en grijs heeft een steenmaat van 2,5x5cm en een matmaat van 30,5x32,5cm.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.