Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Schelp Beige Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver, Bruin, Beige, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,43 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 121,11* / 1 m²)
Productnummer: DS33404

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Beige
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De moderne mozaïektegels met het schelpmotief van onbreekbaar glas zorgen niet alleen voor een aangename sfeer in sanitaire ruimtes. De hoogwaardige wandtegels zijn er in verschillende kleuren die allemaal het thema water weerspiegelen. De nuances van blauw, beige en wit toveren in een mum van tijd een moderne sfeer in elke ruimte. Het prachtige glasmozaïek past zowel in kleine badkamers als in de hele ruimte van het zwembad in de kelder.

De kenmerkende glasmozaïek tegels met de fijne structuur van de schelp zijn ook ideaal voor een sauna. Maar ook op het terras en in de gehele tuin rondom vijvers en waterlopen kunnen de glasmozaïek tegels een goede keuze zijn. De glitter van deze wandtegels is gebaseerd op het glasmozaïekontwerp van kleine tegels die in een netwerk zijn gerangschikt. Hierdoor zijn deze wandtegels ook makkelijk te leggen. Zodra het prachtige glasmozaïek de wand van de douche en het bad siert, zijn de glasmozaïektegels in de fijne schelplook met het glanzende oppervlak ook gemakkelijk schoon te maken. Met een zachte doek en een eenvoudig schoonmaakmiddel kunnen zeep en kalkaanslag snel van de huidige glasschaal optiek wandtegels worden verwijderd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.