Ga naar hoofdinhoud

Wand Decor Tegel Zilver 30x60cm


Een Pakket: 0,18m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Zilver Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gegolfd, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels, Decor Tegels

€ 29,60* per Stuk

Productnummer: HT99268

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Product Aantal
Stukken
0

De wanddecortegel is verkrijgbaar in de kleur zilver en heeft een glanzend geribbeld oppervlak. De wandtegel is verkrijgbaar in het formaat 30 x 60 cm. De dikte is 10mm. Ook de wandtegel is gekalibreerd. Wandtegels kunnen in veel ruimtes in huis worden gelegd.

De wandtegel is geschikt voor de keuken, de badkamer of voor het balkon en terras. Als ze in dit gebied worden verwerkt, moeten ze bestand zijn tegen hoge belastingen zoals zonnestraling, weers- en temperatuurschommelingen. Hoogwaardige ontwerpen zijn bestand tegen al deze invloeden. Tegels zijn ook perfect om op trappen te leggen. De wanddecortegel is veelzijdig.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.