Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Bellinzona Wit Gestructureerde 30x60cm


Een Pakket: 1,80m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1.26 Vierkante meters (€ 30,87* / 1 m²)
Productnummer: ZF55070

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal
Pakketjes
1.26
Nog maar een paar jaar geleden werden wandtegels alleen gebruikt om de muur effectief te beschermen. Dit is nu echter veranderd en vooral de gestructureerde Bellinzona wandtegels zijn een welkome highlight in de badkamer. Het matte en gestructureerde oppervlak is gemakkelijk te onderhouden. Badkamertegels hoeven niet altijd functioneel te zijn. Ook kun je schoonheid en functionaliteit combineren, zoals blijkt uit de Bellinzona wandtegels. Maar niet alleen badkamertegels kunnen in deze look schitteren, want de Bellinzona wandtegel kan natuurlijk ook in elke andere ruimte zijn plekje vinden. Met een tegelmaat van 30 x 60 centimeter is hij snel te leggen en robuust doordat hij van aardewerk is gemaakt. De prijs-kwaliteitverhouding is overtuigend, want in elk pakket zit 1,8 vierkante meter verpakt. De goede kwaliteit is uiterlijk merkbaar wanneer de term wordt gerectificeerd. Dit betekent dat badkamertegels aan de rand iets afgeschuind zijn. Dit maakt de Bellinzona Structured wandtegels iets bijzonders. Deze wandtegel is verkrijgbaar in de kleurvarianten crème, wit, antraciet en kastanje. Zo kan bijvoorbeeld de badkamer individueel worden vormgegeven. Met deze grote keuze aan kleuren kan zelfs de tegel worden aangepast aan de uitstraling van de kamer. Deze badkamertegels zijn echter niet alleen voor de badkamer. Zelfs wanneer het in de woonkamer wordt gelegd, wijkt het vakkundig af van het traditionele gebruik in keukens of badkamers. Dit komt vooral door hun duurzaamheid.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.