Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels 15x15x8mm Zilver Grijs


Formaat: Vierkant Kleur: Grijs, Zilver, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,45 kg

€ 20,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 232,22* / 1 m²)
Productnummer: ZF55787

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dit glasmozaïek bestaande uit de edele kleurencombinatie zilver en grijs geeft elk interieur een vleugje luxe en elegantie. De vierkante glasmozaïektegels creëren een effect door hun onvergelijkbare oppervlaktepatronen. Deze glasmozaïektegels kenmerken zich door eigenheid, uniciteit en dat beetje extra.

De tegels zijn niet alleen geschikt voor binnengebruik, maar ook voor natte ruimtes. De mogelijkheden voor het gebruik van deze moderne en luxe tegels zijn dan ook onbeperkt. Of het nu in de keuken, in de woonkamer of slaapkamer, op het bad of aan de muren in de doucheruimte is, de tegels kunnen als mozaïektegels een echte blikvanger zijn en kunnen ook als wandtegels worden gebruikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.