Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Blauw Lichtblauw Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Lichtblauw, Blauw Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm, 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,86 kg

€ 7,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 83,33* / 1 m²)
Productnummer: RAN48025

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Kleur: Blauw
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Glasmozaïek tegels zetten vakkundig accenten in de hele woonkamer en vooral in de keuken en badkamer. Glasmozaïektegels vormen een contrast met de huidige tegeltrend en zijn daarom ook ideaal om individuele ruimtes te accentueren. De glasmozaïek tegels Braga bieden een esthetische uitstraling door verschillende steenmaten, die liggen tussen 15 x 15 mm en 48 x 48 mm. Daarnaast hebben de glasmozaïek tegels Braga een glanzend oppervlak. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de Braga glasmozaïek tegels gemaakt van glas met een dikte van 4 mm. De glasmozaïek tegels Braga worden bevestigd op een mat met een matmaat van 30 x 30 cm. Dit komt overeen met een oppervlakte van 0,090m² per mat.

kleur varianten
Er is keuze uit drie verschillende kleurvarianten. Een harmonieuze en rustgevende mix van lichtblauw en blauw, een mix van paars en een mix van Elox rood.

sollicitatie
De glasmozaïek tegels Braga zijn geschikt voor binnen en natte ruimtes.

Of het nu gaat om voorwandinstallaties die moeten worden afgedekt, wandnissen als decoratieve blikvanger moeten worden ontworpen, badkuipen en wastafels visueel moeten worden benadrukt of selectieve accenten moeten worden aangebracht, met de Braga glasmozaïektegels creëert u een esthetiek die is ongeëvenaard.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.