Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Haramont Lichtgrijs


Formaat: Vierkant Kleur: Lichtgrijs Materiaal: Glas Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 12x12mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 31,1x24,6cm Matje: 0,076m² Dikte: 6mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1mm Gewicht: 0,9 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,90* per Vel

Inhoud: 0.076 Vierkante meters (€ 117,11* / 1 m²)
Productnummer: TM34669

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Lichtgrijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.076
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Deze glasmozaïektegels met de modelnaam Haramont maken niet alleen indruk door hun eersteklas kwaliteit. De uitstraling is direct positief en door de vele verschillende kleurvarianten is een chique uitstraling en natuurlijk een eyecatcher gegarandeerd. De Haramont glasmozaïek tegels zijn geschikt voor plaatsing binnen en buiten. De vierkante vloer- of wandtegel heeft een mat oppervlak en is verkrijgbaar in lichtgrijs. De afmeting van de steen is 15 x 32 mm en 12 x 12 mm. Omdat de tegels ook buiten geplaatst kunnen worden, zijn ze uiteraard vorstbestendig.

Als het om het materiaal gaat, heeft de fabrikant zijn hart aan het milieu gewijd en eco-glas gebruikt. De tegels worden geleverd in een praktische mat zodat de glasmozaïek tegels snel en eenvoudig gelegd kunnen worden. Bent u op zoek naar mooie, hoogwaardige en voordelige glasmozaïek tegels voor binnen of buiten? In dergelijke gevallen maakt u met dit product een perfecte keuze en beslissing.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.