Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Kunia Zwart Zilver


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart, Zilver Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,42 kg

€ 15,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 176,67* / 1 m²)
Productnummer: RAN48078

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De gladde, mooie vloer van de mozaïektegels wordt benadrukt door een kleiner patroon in de zilveren backsplash. Het oppervlak is glad en past mooi bij de zwarte mozaïektegels. De tegels zijn glanzend, mooi afgewerkt en bieden een beleving in elk interieur met een bad of in de keuken met de kookbeleving, deze prachtig gedecoreerde tegels zijn een beleving. De afwisselende kleurencombinatie van zilver en zwart vormt een prachtig, samenhangend netwerk van glanzende optica en creatieve diversiteit. De tegels zijn in elke inrichtingswens te realiseren en op verschillende manieren aan te passen. Of het leggen nu begint met zilver of zwart, het patroon van deze tegels is een blikvanger.

In een lichte keuken passen deze prachtige zwart en zilver glinsterende tegels heel goed bij de look. In de zomer zorgen de zilverzwarte, glanzende tegels voor een zekere, koele charme in de kamer. Bij elke lichtstraal glinsteren de tegels schitterend door de ruimte en zorgen voor een rustgevende uitstraling.Een mozaïek tegelbeeld voor spontane smaken. Al met al kan over het doordachte patroon gesproken worden dat dit een vaste plek kan krijgen in de hedendaagse moderne leefomgeving.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.