Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Laurenz Color Mix


Kleur: Zwart, Blauw, Groen, Wit Materiaal: Glas Optic: Ventilatoroptiek Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 36x29mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x30cm Matje: 0,087m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Decor Tegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gewicht: 1,37 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,90* per Vel

Inhoud: 0.087 Vierkante meters (€ 136,78* / 1 m²)
Productnummer: TM34699

Niet langer beschikbaar

Hoe de schubben van een grote vis eruit zien, de glasmozaïektegels van Laurenz van een afstand bekeken. Het zijn hele mooie wandtegels in een aantrekkelijke kleurenmix. Er zijn verschillende tinten blauw gemengd met witte tegels. Het mengsel doet denken aan de zee en de golven.

De wandtegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk doordat ze een mat oppervlak hebben. Niet elke vingerafdruk is direct terug te vinden in de tegel. Je hoeft dus niet per se elke dag schoon te maken en te schrobben. De mooie decoratieve tegel is geschikt voor binnen en buiten. Het kan worden gebruikt in natte ruimtes. Dit zou een mooie tegelrand in het zwembad kunnen creëren. De badkamer kan een sfeervol betegeld oppervlak krijgen. De mogelijke toepassingen zijn zeer divers.

De vorstbestendige tegels zijn gemaakt van glas en hebben gelijkmatig gezette stenen. De tegelmat is rechthoekig en kan eenvoudig worden bevestigd. Met een dikte van 4 mm is de tegel ook goed te zagen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.