Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Mascota Satin Goud


Formaat: Vierkant Kleur: Goud, Satin Materiaal: Glas Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 31,5x31,5cm Matje: 0,099m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,37 kg Aantal Stukken: 1

€ 12,90* per Vel

Inhoud: 0.099 Vierkante meters (€ 130,30* / 1 m²)
Productnummer: TM34164

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Goud
Product Aantal
Mat(ten)
0.099
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Bent u op zoek naar mozaïektegels als badkamertegels, dan bent u bij Mascota glasmozaïektegels in Satin Gold aan het juiste adres. De tegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn een eyecatcher in veel kamers, zoals de badkamer. De tegels kunnen een kamer verfraaien als vloer- of wandtegels. Geïnteresseerde klanten kunnen een ruimte volledig bekleden met mozaïektegels of individuele tegelelementen gebruiken om accenten aan te brengen.

De mozaïektegels zijn gemaakt van glas en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Met een tegeldikte van 6 mm zijn de artikelen ideaal te gebruiken als badkamertegels. De steenmaat is 25 x 25 mm en de tegels hebben een vierkante vorm met een matmaat van 31,5 x 31,5 cm. Dankzij het vierkante matformaat zijn de tegels gemakkelijk te leggen. Toch dienen mozaïektegels door een specialist te worden gelegd om een duurzaam en kwalitatief resultaat te bekomen. De tegels hebben een mat oppervlak en kunnen ook gebruikt worden als veerkrachtige en robuuste badkamertegels. Een mat heeft een vierkante meter oppervlakte van 0,099 m² en de prijzen voor dit product staan in de online shop vermeld als prijs per mat.

Als je een bepaalde minimale afname nodig hebt, kun je met een gerust hart contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice neemt graag bestellingen aan en geeft klanten uitgebreid advies, bijvoorbeeld over het gebruik van de tegels als badkamertegels.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.