Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Monrovia Wit 3D Metaalic


Formaat: Vierkant Kleur: Wit Materiaal: Glas Optic: 3D-Optiek Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: 3D Tegels / Matten Maat: 31,5x31,5cm Matje: 0,099m² Dikte: 4-6mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,1 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,80* per Vel

Inhoud: 0.099 Vierkante meters (€ 98,99* / 1 m²)
Productnummer: TM34220

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal
Mat(ten)
0.099
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De Monrovia White 3D-mozaïektegels van gerecycled glas geven elk toepassingsgebied, zoals de badkamer, een bijzonder elegante en moderne flair.

Het bijzondere aan deze mozaïektegels is hun productie. Hiervoor is gebruik gemaakt van mineraal bouwafval, dat is verwerkt tot gerecyclede materialen. Deze tegels ondersteunen zo het hergebruik van gebruikt bouwmateriaal, kortweg bouwmateriaalrecycling genoemd. De tegels zijn dan ook gemaakt van gerecycled glas. Het formaat is vierkant en heeft een uniform formaat. Het oppervlak is glanzend.

De tegels worden dunner naar de rand toe, waardoor ze in het midden een stervormige richel krijgen die doorloopt tot in de hoeken. Door deze bewerking krijgen de stenen een 3D-effect als ze worden bevestigd. De mozaïektegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De stenen zien er bijzonder elegant uit als balkon- of terrasmuur en passen het beste in de badkamer. Deze tegels worden voornamelijk gebruikt als wandtegels.

De stenen kunnen worden gevarieerd of afzonderlijk worden gebruikt. Er zijn geen grenzen aan individuele ideeën en kunnen naar wens worden gebruikt. Kleurkeuzes zijn afzonderlijk verkrijgbaar of gemengd met alle drie de kleuren. De zorg blijkt vrij eenvoudig en probleemloos te zijn.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.