Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Nostalgie Kleurrijk Mix


Kleur: Zwart, Blauw, Kleurrijk, Groen, Geel, Oranje, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden Gewicht: 1,35 kg Aantal Stukken: 1

€ 30,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 343,33* / 1 m²)
Productnummer: CA44200

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Kunterbunt - zo kun je de tegels in de mozaïeklook Nostalgie Bunt Mix het beste omschrijven. Er is een hele reeks kleuren te vinden, van zwart en wit tot blauw en groen tot geel, oranje en rood. De kleurrijke mix van de genoemde kleuren zorgt voor een nostalgisch gevoel en trekt gegarandeerd de aandacht. De mozaïektegels zijn gemaakt van glas. Dit materiaal laat het oppervlak van de kleurrijk gemixte, 8 mm dikke nostalgische tegels stralen. De matmaat is 29,8x29,8 cm en levert dus een vierkant op. De losse steentjes van de mozaïektegels zijn 15x15 mm, zodat ze ook allemaal vierkant zijn. Al met al zijn deze vrolijk gekleurde tegels van glas iets voor echte nostalgiefans en zorgen door de kleurenmix en glans voor een vrolijke sfeer.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.