Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Streep Zwart Wit 25x25x4mm


Formaat: Vierkant Kleur: Grijs, Zwart Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Zwembad, Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Permanente Natte Ruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestreept Tegels / Matten Maat: 30,5x32,5cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,76 kg Aantal Stukken: 1

€ 7,40* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 74,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33094m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart
Dikte: 4mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Glasmozaïek Tegels Lafayette Gestreept

De glasmozaïektegels Lafayette Strich in zwart en wit zijn de nobele oplossing voor de kleurrijke en effectieve inrichting van veel kamers. Deze glastegels zijn een bijzonder kenmerk met hun visuele effect. Het glas als materiaal biedt bijzondere optische effecten en het is een mozaïek dat overtuigt door zijn mengeling. Kleine vierkanten zijn een populaire trend voor het creëren van een verfijnde sfeer in de badkamer, keuken en vele andere ruimtes. Glasmozaïektegels zijn op zich al een duurzaam product en deze kwaliteit komt hier nog overtuigender naar voren. Glas heeft veel goede eigenschappen en bovenal is het oppervlak van deze glasmozaïek tegels glanzend. De afzonderlijke glasstenen zijn gestreept en dit effect wordt door de transparantie van het glas op het oppervlak doorgegeven. Dit, in combinatie met de verschillende kleurnuances, zorgt voor het ideale effectieve ontwerp, het formaat waar hier vraag naar is. De Lafayette gestreepte glasmozaïek tegels zijn door het matsysteem en de goede matmaat eenvoudig te leggen. Deze tegels zijn verkrijgbaar in Blue Stripe, Crystal Jet Green Glass Stripe, Brown Mix Crystal Glass Stripe en Green Mix Crystal Glass Stripe.

Glastegels hebben een visueel stimulerend effect en creëren elegante effecten met de Lafayette Striped tegels

Deze glasmozaïek tegels zijn effectief omdat de beschikbare kleuren trendy zijn. Deze tegels creëren een goede visuele sfeer voor elke ruimte en elk oppervlak. Glas reageert in verbinding met licht en deze producten zijn precies de juiste oplossing als je de bijzondere smaak waardeert en op zoek bent naar tegels die overtuigen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.