Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Ternopil Zwart Gemarmerd


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro / Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,43 kg

€ 14,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 165,56* / 1 m²)
Productnummer: RAN48461

Niet langer beschikbaar

De Ternopil Black Marbled glasmozaïek tegels hebben een trendy retro/vintage look en deze mozaïektegels geven een ruimte een bijzondere touch. Het glanzende glazen oppervlak, in de kleuren zwart en wit, doet nostalgisch denken aan lang vervlogen tijden. De mozaïektegels zijn beslist een blikvanger en een attractie in huis. De mozaïektegels doen het erg goed in de woonkamer en in de eetkamer. Omdat ze echter ook in natte ruimtes kunnen worden gebruikt, zijn ze ook een prachtig stilistisch apparaat in de keuken of badkamer dat niet nalaat effect te hebben.

De losse stenen zijn vierkant met een afmeting van 23x23mm. De losse matten zijn 30x30cm groot. De respectievelijke tegels kunnen op aanvraag op de gewenste afmetingen worden gesneden. De verschillende materialen van de mozaïektegels vereisen vaak een overeenkomstige manier van leggen. Bij twijfel is het zinvol om professioneel advies in te winnen zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.