Ga naar hoofdinhoud

Houtlook Mozaïektegel Fairmont Zelfklevende Wit


Formaat: Pattern Kleur: Wit Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 47x300mm, 74x300mm, 22x300mm, 47x94mm, 74x150mm, 47x260mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 5mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,45 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 94,44* / 1 m²)
Productnummer: TM34753

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Houten lambrisering aan de wanden hoeft niet altijd ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Het beste bewijs hiervan zijn de Fairmont houtlook mozaïektegels. Het zijn zelfklevende aluminium wandtegels. Deze is verkrijgbaar in het wit. De houtlook is heel echt gehouden. Op het eerste gezicht is niet duidelijk dat dit zelfklevende wandtegels zijn.

Door het matte oppervlak van de mozaïek wandtegels ziet het hout er nog echter uit. De ermee beklede ruimte oogt uitnodigend huiselijk en gezellig. Voor de bevestiging zijn vetvrije, vlakke wanden vereist. De tegelmatten worden eenvoudig stevig op het wandoppervlak gedrukt. Meer technisch talent is meestal niet nodig. De tegels kunnen snel worden bevestigd en er wordt veel ruimte bespaard. Echt houten lambrisering is veel dikker en neemt meer ruimte in beslag. Fairmont Mozaïektegels zijn slechts 5 mm dik.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.