Ga naar hoofdinhoud

Houtlook Mozaïektegel Richland Zelfklevende Bruin


Formaat: Pattern Kleur: Bruin Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 47x300mm, 74x300mm, 22x300mm, 47x94mm, 74x150mm, 47x260mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 5mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,45 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 94,44* / 1 m²)
Productnummer: TM34755

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Als je van de uitstraling van hout houdt, hoef je geen echt hout te gebruiken. Dat gaat veel makkelijker met de houtlook mozaïektegel Richland in de kleur bruin. Dit geeft niet alleen een prachtige houtlook in bruin, maar is ook nog eens zelfklevend!

De Richland mozaïektegels zijn in een paar simpele stappen aan de muur te bevestigen. Geen vermenging van tegellijm, geen droogtijd en geen groot handtalent nodig. De wandtegels plakken vanzelf aan de muren. Dankzij het samengestelde formaat zijn ze gemakkelijk te hanteren. Een clean ding, met een mooi design! De wandtegels met een mat oppervlak zijn bovendien ruimtebesparend, omdat ze slechts 5 mm dik zijn. Het materiaal dat gebruikt is voor deze mozaïektegels is aluminium. Het oppervlak is niet alleen mat, maar heeft een bepaalde structuur waardoor het hout er nog reëler uitziet. De matten zijn vierkant en bieden verschillende steenmaten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.