Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Valetta Houtstructuur Donkerbruin


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin, Donkerbruin Materiaal: Glas Optic: Houtlook Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,79 kg Aantal Stukken: 1

€ 7,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 87,78* / 1 m²)
Productnummer: TM33653

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Donkerbruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De glasmozaïek tegels Valetta houtstructuur donkerbruin zijn snel en eenvoudig te leggen. Natuurlijk moet de persoon die deze tegels legt er vertrouwd mee zijn en idealiter zelfs bekwaam zijn. Deze tegels zijn momenteel erg trendy dankzij hun houtstructuur. De mozaïektegels kunnen heel goed als border worden gelegd. Om dit te doen, hoeft de klant alleen de tegels van het raster te scheiden.De tegels zijn een glasmozaïek dat perfect in elke badkamer past.

Er zijn geen grenzen aan creativiteit bij het leggen. De gebruiker kan er stoom mee afblazen en eenvoudig het glasmozaïek leggen. Twee of drie rijen tegels kunnen worden gelegd om als randen te leggen. Ook dit kan eenvoudig en snel. De houtlook is een musthave voor iedereen in de badkamer, keuken of woonkamer. Met dergelijke tegels wordt het gemakkelijker en leuker om de badkamer prachtig in te richten. Wij kunnen het glasmozaïek van harte aanbevelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.