Ga naar hoofdinhoud

Metaal Mozaïektegel Elsanor Zelfklevende Steen Optiek Grijs


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 48x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 29x29,5cm Matje: 0,085m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,53 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 100,00* / 1 m²)
Productnummer: TM34784

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Metalen mozaïektegels Elsanor zelfklevende steenlook verfraait niet alleen keukens en badkamers, maar ook andere woon- en commerciële ruimtes. Ze combineren de kleuren en looks van verschillende materialen tot een representatief, elegant mozaïek dat de ruimte een bijzondere sfeer geeft.

De tegels uit de Elsanor serie zijn gemaakt van aluminium. Ze hebben de afmetingen 49 x 98 mm. De tegeldikte van de rechthoekige wandtegels is 4 mm. Mozaïektegels werden al in de oudheid gelegd om verfijnde interieurs te creëren. Metalen mozaïektegels Elsanor zelfklevend steen look zijn verkrijgbaar met glanzend oppervlak in de kleuren wit en grijs.

Een wandbekleding met metalen mozaïektegels Elsanor steenlook maakt indruk met spelletjes met licht en schaduw. Mozaïektegels zijn perfect voor kamers die zijn ingericht met verfijnde, moderne functionele of residentiële meubels. De zelfklevende tegels zijn eenvoudig en snel te leggen. Een mozaïektegel biedt eindeloze mogelijkheden voor een verfijnde en moderne wandinrichting. Het mozaïek van aluminium tegels met een steenlook is een blikvanger aan de muur in elke ruimte.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.