Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Calypso Zwart


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 30x30mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 31,8x31,8cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 3mm Gewicht: 0,89 kg Aantal Stukken: 1

€ 15,90* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 159,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33157m

Op voorraad

Niet langer beschikbaar

Kleur: Zwart

Moderne mozaïektegels zorgen voor een relaxte uitstraling op elke muur. De hoogwaardige glazen Calypso mozaïektegel in zwart is robuust en ziet er na vele jaren nog net zo stralend uit als op de eerste dag van het leggen. Daarom zijn ze het ideale alternatief voor behang en houten lambrisering aan de muur. Het fraaie glasmozaïek Calypso heeft een glanzend oppervlak en schittert daardoor in elk licht. Daarom inspireren in alle kamers die zijn uitgerust met de glasmozaïek tegels Calypso steeds weer nieuwe lichtspelingen in de kamer.

De Calypso tegelserie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze tegels ook in combinatie als achterwand gelegd kunnen worden. De kleurnuances roepen een vleugje speelse elegantie op in zowel nieuwe als oude gebouwen, wat zorgt voor een huiselijke, moderne sfeer in de badkamer, in de keuken of in de feestzaal. De glasmozaïek tegels Calypso in het zwart zijn dankzij de mesh-technologie eenvoudig te leggen, zodat zelfs een grote ruimte binnen enkele uren in nieuwe pracht straalt. Alle glasmozaïek tegels zijn onderhoudsvriendelijk. Een lichte zeepoplossing is voldoende voor de gehele achterwand van de glastegel en alle mozaïektegels zien er weer stralend fris uit.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.