Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Capone Zilver


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,83 kg Aantal Stukken: 1

€ 12,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 143,33* / 1 m²)
Productnummer: HT88774

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zilver
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Eigenschappen van de Capone glasmozaïek serie De steenmaat van de Capone glasmozaïek tegel is 15x15mm. Het oppervlak van de stenen is glanzend. De glasmozaïek tegel Capone wordt geleverd als mat met een matmaat van 30x30cm. De stenen zijn gemaakt van glas met een dikte van 4mm. Een mat van stenen komt overeen met een oppervlakte van 0,090m². Kleurvarianten van de Capone glasmozaïek serie De Capone glasmozaïek is zilver van kleur.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.