Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Effect Petrol Black Mix 20x42x8mm


Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart, Wit Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x42mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30,7x30,7cm Matje: 0,094m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,5 kg Aantal Stukken: 1

€ 14,90* per Vel

Inhoud: 0.094 Vierkante meters (€ 158,51* / 1 m²)
Productnummer: LZ69310

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Kleur: Zwart Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.094
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

In de keuken en in de badkamer is het meer dan belangrijk om met behulp van een achterwand accenten aan te brengen. De keukenspiegel mag zeker niet worden onderschat. De glasmozaïek tegels petrol zijn wandtegels die geschikt zijn als border in de keuken maar ook in de badkamer. Een muuroppervlak wordt afgebakend met randen en dat ziet er altijd goed uit. De mozaïektegels zijn van hoge kwaliteit en gaan zeer lang mee. De koper kan dus heel lang genieten van deze mozaïektegels. Of het nu als keukenspiegel of als glasmozaïek in de douche is, is aan de koper.

Zijn creativiteit kent geen grenzen met deze benzinetegels. De wandtegels zijn eenvoudig te plaatsen doordat ze op een matje liggen. Hierdoor is de wand zeer snel te voorzien van mozaïektegels. Zo kan een koper de keukenspiegel sneller bevestigen en kan hij zich vergapen aan het effect van dit glasmozaïek. Met wandtegels wordt elke ruimte enorm opgewaardeerd en dat is precies wat de koper erg leuk zal vinden. De kamer ziet er mooier uit en komt natuurlijk tot zijn recht. De randen zijn makkelijk te leggen doordat de tegels makkelijk los te maken zijn van de mat.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.