Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Knoop Petrol Mix


Formaat: Rond Kleur: Turquoise, Blauw, Bruin Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Zwembad, Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Permanente Natte Ruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23,5mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,4 kg Aantal Stukken: 1

€ 17,90* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 192,47* / 1 m²)
Productnummer: BR88503

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Het zwembad is een echte wellnessruimte. Deze ronde mozaïektegels zijn hier bijzonder geschikt voor. De tegels zijn stuk voor stuk van glas gemaakt. Elke individuele kleine cirkel glinstert in een individuele resolutie.
De kleuren bruin en turquoise harmoniëren aangenaam met elkaar

De tegels zijn geschikt voor het zwembad en elke andere vochtige ruimte in huis. Natuurlijk kunnen ze ook onder water worden geïnstalleerd. Ze sieren banken in het water of zijn ook een optische witmaker in het zwembad.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.