Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Palmas Groen Wit


Formaat: Vierkant Kleur: Lichtblauw, Groen, Wit, Lichtgroen Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,43 kg

€ 13,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 154,44* / 1 m²)
Productnummer: RAN48447

Niet langer beschikbaar

Kleur: Groen

De tegels zijn niet alleen veelzijdig, maar geven de faciliteit ook een individuele touch.

Het product kan als wandtegel in het interieur worden geïntegreerd en als mozaïektegel worden gebruikt. De glasmozaïek tegels Palmas in groen en wit zijn geschikt voor binnen, maar de tegels met het oppervlaktepatroon zijn bijzonder geschikt voor natte ruimtes. In hun vierkante formaat hebben de glazen tegels een glanzend oppervlak en trekken ze de aandacht met hun individualiteit.

De tegels zijn verkrijgbaar in drie kleurcombinaties. De zwarte mix, bestaande uit de kleuren zwart, grijs en wit, past bijzonder goed in een subtiel en eenvoudig interieur. Mozaïektegels in de kleurencombinatie grijs, blauw, wit en beige zijn een alternatief. Voor een kleurrijker interieur daarentegen biedt de combinatie van groen, wit en bruin een helder en vriendelijk kleurenspectrum.

Door de verscheidenheid aan kleuren en de veelzijdigheid van de tegels zijn er geen grenzen aan creativiteit bij het ontwerp en de verwerking van het product voor individuele meubels. Gebruikt als mozaïektegels in de badkamer of als creatief mozaïek op de muur, bieden de tegels volop mogelijkheden voor een oase van welzijn in uw eigen huis.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.