Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Tahiti Grijs Zwart


Formaat: Vierkant, Veranderlijk Kleur: Grijs, Zwart, Purper, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer Stone Maat: 20x20mm, 10x10mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm, 31,8x31,8cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,69 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,90* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 69,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33553

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Visueel aantrekkelijke mozaïektegels zijn eenvoudig te installeren op elke muur in huis. Daarom zijn de sfeervolle wandtegels model Tahiti in grijs zwart een goede keuze voor de keuken, badkamer, woonkamer en feestzaal. Het glinsterende glasmozaïekeffect tovert in elke ruimte een levendige flair, die voor nieuw woongenot zorgt. De mozaïektegels model Tahiti zijn gemaakt van robuust glas. Het oppervlak van deze wandtegels, die in veel verschillende tinten verkrijgbaar zijn, is soms mat en soms glanzend.

Het samenspel van de verschillende oppervlakken zorgt voor spannende momenten wanneer het licht valt, zodat het glasmozaïekeffect bijzonder effectief is bij kunstlicht. Met spots en meerarmige plafondlampen zien deze mozaïektegels eruit als glinsterend water in vele kleurschakeringen.

Vooral de metalen varianten zijn geschikt voor moderne kamers met designmeubels. Maar ook de Tahiti wandtegels in grijs en wit en in grijs en zwart maken indruk met het zachte, wisselende lichteffect dat uitnodigt tot dromen en ontspannen. Het glasmozaïekeffect overtuigt in de keuken, in het eetgedeelte, in de wintertuin, in de hobbyruimte en ook op individuele muren in de kamer, deze glinsterende mozaïektegels zijn op elk moment van de dag een mooie blikvanger.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.