Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Glas Roxy Geel


Formaat: Veranderlijk Kleur: Goud, Zwart Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x18mm, 12x18mm, 20x18mm, 15x18mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30,7x30,7cm Matje: 0,094m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,5 kg Aantal Stukken: 1

€ 17,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 198,89* / 1 m²)
Productnummer: LZ69641

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Kleur: Geel
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Deze trendy gele wandtegels uit de serie Glas Roxy zijn een goede keuze voor alle liefhebbers van kleine mozaïektegels. De prachtige glazen wandtegels zijn verkrijgbaar in twee kleurtinten. Soms is de basiskleur van het glasmozaïek zwart en soms is het bruin. Een glasmozaïek op de muur is altijd gemakkelijk te onderhouden, daarom zien deze Glas Roxy mozaïektegels er nog net zo uit als op de eerste dag dat ze werden gelegd, zelfs na vele jaren. Deze wandtegels zijn het perfecte alternatief voor gewoon behang en houten lambrisering. Dankzij de vele kleine steentjes van glas, waarvan het oppervlak subtiel glimt, zijn er altijd nieuwe, spannende looks aan de muur, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de lichtinval.

Sommige van de donkere stenen lijken mat, maar in combinatie met de lichte, bijna transparante stenen zorgen ze voor een unieke verfijnde look. Met dit glasmozaïek uit de Roxy serie worden muren een highlight in de ruimte. Dankzij de netwerktechnologie kunnen de hoogwaardige wandtegels snel worden gelegd, zodat jong en oud al na enkele uren kunnen genieten van een frisse sfeer in de ruimte. Het fijne mozaïek van onbreekbaar glas wordt vanwege zijn opvallende vormgeving vaak gebruikt als onderdeel van het interieur. De prachtige mozaïektegels Glas Roxy zorgen ook in grote ruimtes voor een gezellige woonsfeer.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.