Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Houtlook Zelfklevende Reynosa Bruin


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 50x50mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,39 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,90* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 95,70* / 1 m²)
Productnummer: TM33926

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De Reynosa bruine mozaïektegels met matte houtlook zijn zelfklevend en kunnen zonder extra materiaal aan de muur worden bevestigd. Het bevestigen van de tegels is zeer eenvoudig doordat ze aan de onderzijde voorzien zijn van een zelfklevende laag. Dit betekent dat er geen extra lijm hoeft te worden gemengd. De tegels hebben een dikte van 4 mm en zijn zeer robuust. Het houtlook metaal is onderhoudsvriendelijk.

De losse mozaïekstenen zijn vierkant en hebben een afmeting van 50 bij 50 mm. Een hele mozaïekmat is 0,093 vierkante meter. Deze mozaïektegels zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin om uit te kiezen. De matafmetingen van 30,5 bij 30,5 cm zijn ideaal voor wandoppervlakken. Dit type zelfklevende mozaïektegel zorgt voor een goed binnenklimaat en is ideaal voor gebruik binnenshuis. Deze wandtegels zijn niet per se geschikt voor buitenruimtes of voor natte ruimtes.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.