Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Natuursteen Coronel Zelfklevende Emperador


Formaat: Veranderlijk, Rechthoekig Kleur: Emprador, Bruin Materiaal: Natursteen, Marmer Optic: 3D-Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 15x50mm, 15x40mm, 15x60mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, 3D, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 4-6mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,12 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,50* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 123,66* / 1 m²)
Productnummer: TM33942

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De zelfklevende Coronel Emperador natuursteenmozaïektegels hebben een hoogwaardige uitstraling en zijn een natuurproduct. Deze tegels met hun rechthoekige vorm geven een heel natuurlijk patroon en deze tegels zijn zeer makkelijk te verwerken doordat ze zelfklevend zijn. Het oppervlak is mat en zorgt voor een natuurlijke glans. De natuurlijkheid van dit product wordt bereikt door de structuur die deze tegel op het oppervlak behoudt. Mozaïektegels zijn hier bedoeld voor binnengebruik en deze natuursteenmozaïektegels zijn niet geschikt voor natte ruimtes. Met het gebruik van natuursteenmozaïektegels als wandtegels bereik je een edele sfeer, want deze hoogwaardige tegels accentueren je interieur nog beter. De natuurlijkheid van de structuur en de uitstraling zien er altijd up-to-date uit en maken dit product tot een van onze topverkopers.

Producten die natuurlijkheid en een nobel oppervlak creëren, zijn tegenwoordig een trend. De gebruiker krijgt een product dat door de natuursteen het gewenste effect van elegantie creëert in zijn structuur en zijn charisma. Vooral qua afval en patroon zijn deze tegels geschikt om zuinig te leggen. Hier kunt u zelf bepalen waar deze tegels voor dienen en zo bereikt u een verhoging van uw eigen woonsfeer. Coronel is de naam en ook dit product overtuigt door zijn gemakkelijke verwerking met als eigenschap dat deze natuursteen mozaïektegels zelfklevend zijn. Hierdoor is ook de verwerking nauwkeurig en effectief mogelijk.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.