Ga naar hoofdinhoud

Zwembad Mozaïek Turtle Geplakt Op Papier


Breed: 160cm Een Pakket: 1,52m² Formaat: Rechthoekig Hoogte: 95cm Kleur: Zwart, Blauw, Groen, Geel, Bruin, Oranje Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Dikte: 4mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 12,45 kg Aantal Stukken: 1

€ 80,90* per Pakket

Inhoud: 1.52 Vierkante meters (€ 53,22* / 1 m²)
Productnummer: TM34527

Niet langer beschikbaar

Dit product is een zwembadtegel met mozaïek look. Deze tegel heeft een matte afwerking en is gemaakt van glas. Dankzij dit materiaal is de mozaïektegel eenvoudig schoon te maken. Dit zwembadmozaïek is op papier gelegd voor een snelle en eenvoudige installatie.

Als oppervlaktepatroon voor deze mozaïektegel is gekozen voor een schildpad. De schildpad zit in het midden van de tegel en geeft een speciaal tintje aan elk zwembad. Terwijl de achtergrond lichte en donkerblauwe tinten bevat, zijn er veel verschillende kleuren gebruikt voor de schildpad. Deze omvatten geel, groen, zwart, bruin en oranje. Het opvallende patroon van de mozaïektegel past zowel binnen als buiten. Wilt u een eyecatcher voor uw zwembad? Dan is deze tijdloze en slipvaste mozaïektegel precies wat je zoekt. Een ander voordeel van dit model is dat het vorstbestendig en vorstbestendig is.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.