Ga naar hoofdinhoud

Zwembad Mozaïek Pazifik Geplakt Op Papier


Formaat: Vierkant Kleur: Blauw Materiaal: Glas Specialiteit: Geplakt op papier Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 32,7x30,5cm Matje: 0,094m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,65 kg Aantal Stukken: 1

€ 3,60* per Vel

Inhoud: 0.094 Vierkante meters (€ 38,30* / 1 m²)
Productnummer: TM34523

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.094
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Onze tegels voor uw zwembad: Het intensieve blauw maakt van het zwembad een mooi nat bad, omdat het water een heerlijk heldere kleur heeft. Van ver lijkt het alsof je de Pacific mee naar huis hebt genomen. Het zijn mozaïektegels die met papier op losse matten zijn geplakt, zodat ze snel met de hand gelegd kunnen worden. Dit vereist niet alleen een professionele hand. De vierkante matten zijn gemakkelijk in het zwembad te leggen. De stof kan met een mes worden gesneden en op de gewenste maat worden aangepast.

Door het materiaal zijn de tegels makkelijk schoon te maken. Glas kan gemakkelijk van vuil worden ontdaan omdat het een glad oppervlak heeft. Vuil krijgt geen kans om in de scheuren te komen. Het oppervlaktepatroon is mat. Onze zwembadtegels zijn van nature antislip, waardoor ze geschikt zijn voor natte ruimtes, zoals klanten eisen van zwembadtegels. Experts spreken van een klasse vier slijtage. Daarnaast zijn ze vorst- en vorstbestendig, waardoor ze zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden.

Blauwe mozaïektegels voor binnen- of buitenzwembad. Papier verlijmen maakt het snijden gemakkelijker voor de vakman. Dankzij het glazen oppervlak zijn ze snel schoon te maken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.