Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Cliff Grijs Wit Flower


Formaat: Pattern, Brick, Rechthoekig Kleur: Grijs, Zilver, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x100mm, 12x100mm, 23x50mm, 23x151mm, 12x151mm, 12x50mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,7 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,50* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 102,15* / 1 m²)
Productnummer: TM33730

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Retro en vintage zijn erg populair en het glasmozaïek Cliff Grau Weiss Flower komt precies overeen met deze levenshouding. Met name de combinatie van vintage en modern zorgt voor een mooi contrast met deze mozaïektegels. Het glanzende oppervlak van het mozaïek en het samenspel van de kleuren wit, grijs en zilver maken de mozaïektegels tot een blikvanger. De verschillend gekleurde glazen staven zijn versprongen van elkaar en creëren zo een gevarieerd patroon. Deze mozaïektegels kunnen als wandtegels door het hele huis worden gebruikt, zelfs in de natte ruimtes van de keuken en badkamer. Maar ook als decoratie in huis vormen de tegels een blikvanger.

De afmetingen van de mat zijn 30,5x30,5cm maar kunnen flexibel op de gewenste maat worden gesneden. Het verschil. Er moet echter worden opgemerkt dat verschillende materialen hun eigen speciale manier van leggen vereisen. Het is daarom raadzaam om vooraf te informeren naar de speciale eisen, zodat de tegels goed tot hun recht kunnen komen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.