Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Guldstar Bruin Mini Brick


Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart, Bruin Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 10x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x32,7cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 3 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,6 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,90* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 69,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33186m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dit goudeffect glasmozaïek in bruin is ideaal voor creatieve vormgeving en decoratieve wandbekleding, zo zijn individuele vormgevingsopties mogelijk in badkamers, keukens, zwembaden, op zuilen en in de wellnessruimte.

Het is op een net gelijmd, zodat het gemakkelijk kan worden verwerkt en individueel kan worden gesneden. Het glasmozaïek, bruin van kleur met een matte oppervlakteafwerking, heeft een matmaat van 32,7x30,5cm en een steenmaat van 10x20mm. De dikte van elke steen is 0,4 cm.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.