Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Kairo Zwart Flitser


Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart, Zilver Materiaal: Glas Optic: Retro / Vintage Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 29,8x30,4cm Matje: 0,091m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,6 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,50* per Vel

Inhoud: 0.091 Vierkante meters (€ 126,37* / 1 m²)
Productnummer: TM33726

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart
Product Aantal
Mat(ten)
0.091
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Mozaïektegels in de badkamer of in de keuken zijn altijd een blikvanger. U kunt het instellen zoals u het wilt. De glasmozaïek tegels Cairo Black hebben een glitter effect waardoor ze er nog mooier uit zien. De tegels kunnen als wandtegels worden gelegd. Ze zijn gemakkelijk te leggen omdat ze door de fabrikant op een mat zijn bevestigd. De tegels zijn bijzonder geschikt als badkamertegels in de doucheruimte. De koper zal er een bijzondere sfeer mee kunnen creëren. De mozaïektegels zijn altijd een hoogtepunt voor kopers en zullen zeker de moeite waard zijn.

De aankoop van een glasmozaïek mag niet aan het toeval worden overgelaten. Deze wandtegels zijn klein en delicaat van uiterlijk. Ze zijn daarom nog beter geschikt voor gebruik in de badkamer. Maar ook in een woonruimte komen deze tegels goed tot hun recht. De badkamertegels zullen zich snel terugbetalen. Dergelijke mozaïektegels zijn donker en geven de ruimte net dat beetje extra. De kamer ziet er nog beter uit met deze wandtegels die als randen zijn geplakt. Dus nu moet de koper alleen maar moeite doen om het glasmozaïek te repareren en vervolgens van de ruimte te genieten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.