Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Minaki Zwart Wit Grijs


Formaat: Vierkant, Veranderlijk, Rechthoekig Kleur: Grijs, Zwart, Zilver, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x48mm, 15x15mm, 15x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Getrommeld Tegels / Matten Maat: 29,5x30cm Matje: 0,088m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,52 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,60* per Vel

Inhoud: 0.088 Vierkante meters (€ 120,45* / 1 m²)
Productnummer: TM33725

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.088
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Contrastrijke mozaïektegels "Minaki" in neutraal wit, grijs en zwart

De glanzende "Minaki" mozaïektegels kenmerken zich door het spel van licht, schaduw en contrasten. De glastegels zijn geschikt voor gebruik in huis of appartement en kunnen daar gebruikt worden om wanden te ontwerpen.

Het tweedimensionale totaalbeeld is opgebouwd uit vierkante en langwerpige tegels. Deze laatste hebben twee verschillende maten of lengtes. Hierdoor ontstaat een gevarieerde uitstraling van het betegelde oppervlak. De lichte en donkere mozaïektegels zorgen ook voor een visueel contrast.

De kleurstelling van de glastegels bestaat uit de kleuren wit, grijs en zwart. Deze combinatie is over het algemeen erg neutraal en maakt het mogelijk om verschillende elementen in de rest van het interieurontwerp te gebruiken en om andere kleuren voor meubels en accessoires te kiezen.

Door de individuele opstellingsmogelijkheden kunnen de glastegels aan wanden van bijna elke afmeting worden bevestigd. Hierdoor zijn ze zeer flexibel inzetbaar. De mozaïektegels van het type "Minaki" kunnen bijvoorbeeld in de badkamer worden gelegd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.