Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Retro Tegels India Vintage Tatonga


Formaat: Vierkant Kleur: Pink, Grijs, Zwart, Oranje Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,83 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 94,44* / 1 m²)
Productnummer: TM34279

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Oranje
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Retro glastegels zijn nog steeds erg populair omdat ze exclusieve accenten zetten in de badkamer of op de achterwand van de keuken. Deze tegels uit de India Tatonga serie laten een enorme keuze aan kleuren toe, zodat er voor ieder wat wils is.

Retro glasmozaïek tegels India Vintage voor backsplash badkamer en keuken

De retro tegels hebben een afmeting van 30x30cm. Het oppervlak heeft een glanzende afwerking. De tegels voor de badkamer of keuken achterwand zijn gemaakt van hoogwaardig glas met een dikte van 4mm. De oppervlakte van een tegel is 0,090m². De retro tegels zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleurvarianten, waarvan je ook samples kunt aanvragen. Het mozaïekpatroon heeft een afmeting van 10x10cm. Houd er rekening mee dat tegelpatronen uit een tegel worden gesneden en daarom niet-retourneerbaar en niet-retourneerbaar zijn.

Het is tijd om uw keukenachterwand en badkamer exclusieve accenten te geven. Dat kan met glasmozaïek retro tegels India Vintage. De zes kleurvarianten laten genoeg ruimte voor creatieve ideeën. Met hun glanzende oppervlak en vintage patroon maken ze van elke badkamer en keuken een lust voor het oog. Vraag nu een staal aan en overtuig uzelf van de schoonheid van deze glasmozaïeken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.